Skandinavisk måltidskoncept runder milepæl i antal brugere

EatinCommon har netop rundet 1000 skandinaviske brugere på websitet indenfor de første ti måneder.
Konceptet åbnede i “Rock´n´Roll” stil i Oslo og Stavanger i Oktober 2013 uden færdigt design og vi er målløse over, hvor godt folk tager imod det spritnye og – for nogen – grænseoverskridende koncept. Konceptet lanceredes i København i april 2014 med ti lokale middage spredt over en uge.

EatinCommon.com er et nyt koncept med private måltidsevents. På sitet kan private oprette events med mad og/eller drikke og inviterer ukendte gæster hjem. En ny trend indenfor delingsøkonomien. Virksomheder kan også frit benytte siden til fx netværksmiddage, lanseringer mv.

Vi har gæster, som er kørt i over to timer og har booket hotelovernatninger for at deltage på en middag. Så vil man det virkelig gerne. De aktive brugere vi har er Meget dedikerede. Generelt deltager både gæster og værter flere gange, nogle helt op til seks gange. Der tegner sig et fint billede af en rigtig dejlig brugermasse.

Næste skridt er en lancering i Stockholm til efteråret 2014. Dermed vil vi dække hele Skandinavien. I 2015 planlægger vi at udvide til Berlin, London, Helsinki, Vilnius og øvrige dele af Nordeuropa.

Lige nu mangler vi folk til vores team, så er du interesseret, så skriv til Metteliva Sofia Henningsen på: msh@eatincommon.com

Del indlægget