Hvis du som iværksætter ikke allerede tænker i at hente hjælp til din idé fra frivillige, så læs med og find ud af, hvorfor det netop er så god en idé at engagere frivillige kræfter i dit projekt. Ulla Lund er Medhjælperkoordinator på Skanderborg Festival, hvilket vil sige, at hun står for at koordinere håndteringen af de 12.500 frivillige, der hvert år er med til at afvikle Danmarks Smukkeste Festival. Samtidig arbejder Ulla Lund med at håndtere processen i at gå fra at være 20 fastansatte til 12.500 medhjælpere under festivalperioden. Dette er en særlig arbejdsform, som Ulla Lund beskriver som kernen i Smukfest. ”Igennem Smukfests 35 år lange historie har langt, langt størstedelen af arbejdskraften været båret af frivillige hænder. Organisationen er opbygget med en foreningsvalgt bestyrelse, som udpeger en gruppe af koordinatorer. Koordinatorerne har hvert et ansvarsområde, såsom Barkoordination, Vagt-og Sikkerhedskoordination, Praktikkoordination osv. og hver koordinator udpeger frivillige teamledere, som alle har et logisk afgrænset område – f.eks. en bar, et p-område eller et område som skal opbygges. Vi kalder disse frivillige teamledere for Formænd, og de er helt centrale for at håndtere Dyrehavens transformation fra skov til festival og tilbage igen. Alle formænd kender deres opgave, og


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt