I en travl hverdag med videoproduktion og idéudvikling har Iværksætteren lagt vejen forbi Augenblick-Films kontor på Nørregade i København for at tage en snak med Daniel Weissensteiner og Jonathan Nielsen om, hvordan mødet mellem en iværksætter og den første medarbejder har været. Ærmerne er smøget op på en af forårets varmeste dage, og det er ikke kun på grund af den produktive hverdag, men også fordi temperaturen har sneget sig op på 25 grader. Daniel Weissensteiner, der er stifter af Augenblick-Film, læner sig tilbage i stolen og fortæller: ”I foråret 2013 var Augenblick-Film i vækst, og jeg havde behov for et par ekstra hænder. Gennem mit netværk kom jeg i kontakt med Jonathan, der havde erfaring med projekt- og kommunikationsarbejde, og som samtidig var meget interesseret i at bidrage til Augen-blick-Films fortsatte udvikling”. “Man kan måske have en tendens til at se efter de sammen kvaliteter, som man selv har, men for mig har det været vigtigt, at Jonathan har kunnet bidrage med en række kompetencer, der fungerer virkeligt godt i samspil med mine egne”. En fordobling: Flere hænder gav pote ”I forbindelsen med ansættelsen af den første medarbejder i Augen-blick-Film”, fortsætter Daniel, ”var det afgørende at sikre, at firmaet


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt