Udover fuldtidsarbejdet som konsulent, familielivet med hustruen Jeannette og drengene Andreas og Kasper samt mini MBA-studier, har Jesper Bonnén de sidste fire år også været iværksætter. Eventyret startede, da han skulle efterisolere sit loft, men ikke kunne finde en god løsning til, hvad han skulle gøre med gangbroen og hylderne til opbevaring. Han gik fluks i gang med at udvikle et loftsbeslag, som endte med at blive løsningen på problemet. I dag har han fået PL1-loftsbeslaget patenteret, og sælger det via sin webshop. Enmandshærens kamp for at sikre den gode idé For Jesper Bonnén har det været en nødvendig, men kostbar og krævende proces at opnå patent. ”Det er en halsløs gerning selv at stå for patentansøgningsprocessen. Man har brug for ekspertbistand, og det er forbandet dyrt, men det er nødvendigt. Jeg er bare en bette enmandshær med fuldtidsarbejde, som udenfor normal arbejdstid prøver på at få min iværksættervirksomhed ud over rampen. Eftersom mit produkt i bund og grund er meget enkelt, så er patentet helt afgørende for min virksomheds fremtid”. Et ’nej’ vil være brandærgerligt for de små virksomheder Det er Jesper Bonnéns klare overbevisning, at det vil være både billigere og lettere at opnå patent i EU, hvis


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt