Det hele starter en dag, hvor Thomas Willum Jensen kører i sin bil og bliver irriteret over de høje støjvægge, som er opsat langs vejen. Det er efter hans mening en ineffektiv måde at bekæmpe støj på. Han tænker, at det må kunne gøres bedre. Derefter går det slag i slag. Han udvikler et støjabsorberende autoværn og finder gennem sit netværk sammen med Henrik, Leon og Susanne, og sammen stifter de selskabet Nag1. Der søges og opnås dansk og amerikansk patent, forretningsplanen udarbejdes og producenter af autoværn rundt omkring i verden kontaktes. Patentansøgninger er et mareridt For Thomas Willum Jensen har det været ”et mareridt at komme igennem patentprocessen… og det koster spidsen af en jetjager”. Han uddyber: ”Jeg vil ikke sige, at jeg har fortrudt, at jeg har søgt patent, men nogle gange så tænker man, om det virkelig kan være meningen, at det skal være så dyrt og tidskrævende. De fleste gode idéer er faktisk relativt simple, og det er vores også, så det er helt grundlæggende sådan, at hvis du ikke har et patent, så har du ikke en forretning. Patentet beskytter min idé”. Opfindere er sjældent gode til at lave forretning Det er nu halvandet år


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt