MADS PAULI BESTYRELSESFORMAND, BUSINESS ANGEL SYDDANMARK Er der minimumskrav, som skal være opfyldt, før du som Business Angel ønsker arbejde videre med en investeringscase? Nej, det er der egentlig ikke. Vi har en bred vifte af investorer med forskellig baggrund og midler til investering. Så har du en gennemarbejdet case, vil vores administrationsselskab kigge på det. Herefter vurderer de i samarbejde med bestyrelsen, hvilke cases, der er mest interessant i forhold til en præsentation foran investorerne på vores møder. Hvordan forbereder en iværksætter sig bedst muligt til mødet med Business Angels? Man skal have lavet en gennemarbejdet businessplan. Den skal indeholde en beskrivelse af bl.a. markedsmuligheder, konkurrenter, økonomi samt en vurdering af, hvad pengene konkret skal bruges til. Netværkets medlemmer er især interesserede i cases, der har et færdigudviklet produkt og muligvis også de første betalende kunder i hus. Endelig er det altid en god idé at have tænkt exit-scenariet igennem – altså hvordan forestiller man sig, at investoren på et tidspunkt kommer ud af virksomheden igen, hvis tingene går som man forventer. Hvad er dit bedste råd til iværksættere, som ønsker at rejse kapital ved at få en Business Angel ind i deres virksomhed? Hvis vi snakker iværksættere, må det være realismen om egne evner. Kig på dig selv og find ud af, hvilke kompetencer den ideelle samarbejdspartner skal have. Har man en god idé, så vær ikke bange for at afgive ejerandele for at få de rigtige ressourcer ind i virksomheden, det er trods alt sjovere at eje lidt af meget end meget af ingenting.     JOHNNIE BLOCH JENSEN CORPORATE CAPITAL APS Er der minimumskrav, som skal være opfyldt, før du som Business Angel ønsker arbejde videre med en investeringscase? Oftest handler en investering om lige dele kemi, fornuftig rollefordeling samt projektets potentiale. Økonomien er ikke altid


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind