Af Jonathan Løw Jeg har derfor samlet en række smarte ressourcer til at få succes med dit design. Disse er vel at mærke indsamlet ud fra det udgangspunkt, at jeg ikke selv er designer og aldrig bliver det. Alligevel har jeg altid haft stort fokus på området, fordi det er dit ansigt udadtil og åbningen til de kunder, du ikke har mødt endnu. Jeg har således selv bygget mit eget website www.jonathanloew.dk ud fra nedenstående råd og vil foreslå dig at gøre det samme, hvis du enten mangler økonomi eller de nødvendige kompetencer til at gøre det fra grunden af. Jeg vil samtidig understrege, at jeg intet har med de pågældende virksomheder at gøre, men har samlet alle linksene ud fra dit bedste. Der vil naturligvis altid være mange meninger, når det kommer til design og de rette værktøjer at vælge, men disse sider er både iblandt de førende og har samtidig dokumenteret deres effekt og professionalisme. Derudover er det mit råd til dig, at du tager dit netværk med på råd, imens du udvikler dit design. Spørg så mange og så forskellige mennesker til råds som muligt – så ender du som oftest med det bedste resultat. Husk derudover på at design ligesom innovation og iværksætteri ikke handler om at skabe den store og perfekte idé fra starten af. I stedet drejer det sig om at kombinere allerede eksisterende idéer og designs på nye og værdiskabende måder, og her bugner internettet heldigvis med ressourcer og idéer til, hvordan du gør netop dette. 1. Font / skrifttype Hjemmesiden www.dafont.com har over 17.000 lækre fonte, som alle er gratis at downloade og nemme at installere. En velvalgt font gør dig i stand til at skabe personlighed og differentiere dit budskab fra konkurrenterne. 2. Farver og farvekombinationer Hjemmesiden www.kuler.com hjælper dig med


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind