Skaberne bag eBogholderen.dk, David Andersen og Tamir Kuhr, har startet forskellige forretninger. De har prøvet mange områder, og én ting, som altid har mødt dem, er den lange og besværlige proces omkring regnskabssystemet.

”Bogholdere arbejder stort set på samme måde, som de gjorde for tredive år siden. Og det bør der gøres noget ved,” siger Tamir Kuhr.

Han er uddannet civilingeniør og har arbejdet som management konsulent hos blandt andet Price Waterhouse Coopers (PWC) og PA Consulting Group. Der arbejdede han med optimering og restrukturering af virksomheder, både økonomisk og organisatorisk.

Tamir stoppede i starten af 2000, fordi han havde lyst til at være selvstændig. Han havde brugt tid på andres virksomheder, og nu ville han selv prøve det. Han har blandt andet haft et kunstgalleri og et madudbringningsfirma for luksus-restauranter.

 

Time At Task

Hans partner David Andersen er uddannet økonom og har arbejdet på at …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.