Først udviklede EduLab et matematik-site til universitetsstuderende, men det blev ikke en succes. Derefter forsøgte de med et produkt til gymnasiet, men det viste sig, at det var 9. og 10. klasses elever, der brugte det. Det gav EduLab anledning til at give folkeskolen et skud – og så de ramte plet. To år senere har MatematikFessor nu mellem 75.000 og 100.000 unikke brugere om ugen, og tallet er hastigt stigende.

”MatematikFessor indeholder to forskellige produkter. Det ene er til lærere, som kan give deres elever lektier for online. Læreren kan inddele i niveauer og lave differentieret undervisning, så den enkelte elev får opgaver på sit eget niveau. Samtidig kan læreren få rettet elevernes opgaver automatisk og følge med i, hvordan eleverne klarer sig,” siger Kasper Holst Hansen, der er manden bag MatematikFessor. Portalen indeholder masser af hjælpevideoer til eleverne, som kan få forklaret det, de svarer forkert på, som for eksempel hvordan man lægger to …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.