”I er alle sammen fyret!”

Selvom disse ord ikke var de eksakte ord, der blev sagt, var det de ord, de fleste af Nokias danske ansatte hørte. Jesper Andersen husker følelsen af, at hans krop sank dybere ned i sædet, og et øjeblik blev alt stille omkring ham. Hvad skulle han gøre uden et job?

Omkring 1.000 mennesker var samlet i København i april 2011 for at høre meddelelsen fra Nokia Management team om, at Københavns R&D Center ville blive lukket helt. Halvandet år efter lukningen har livet ændret sig radikalt for en masse mennesker – herunder Jesper Andersen.

”Jeg har altid ønsket at starte mit eget firma, men for at være ærlig er det temmelig rart at arbejde i et multinationalt selskab med masser af muligheder, store fordele og en fast lønseddel hver måned. Lukningen af Nokia København var et velkomment spark til at bevæge sig ud i iværksætteriets univers uden at tage for store finansielle risici. Nokias fratrædelsesordninger og støtte til …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.