En vision for Det Grønne Danmark
Med rapporten ”2050 – Det bli’r et yndigt land” er Realdania sammen med en lang række eksperter kommet med et bud på, hvordan det Det Grønne Danmark kunne komme til at se ud. Der er selvfølgelig tale om mulige scenarier. For selvom man prøver, er det svært at forudse, hvad fremtiden vil byde på.

Fremtiden skal være en hjemmebanefordel
Det er et ambitiøst mål at gøre Danmark 100 procent uafhængigt af fossile brændstoffer; at gøre Danmark til et land, der skaber velstand og vækst gennem bæredygtige løsninger.

Det kræver, at vi omstiller hele vores energisystem, at vi minimerer den miljømæssige belastning af vand, luft, jord og biodiversitet – og samtidig skaber den økonomiske vækst, der bevarer og udvikler vores velfærd. Man kan sige, at det handler om at gøre fremtiden til en hjemmebanefordel, hvor vi i god tid tilegner os den viden og de kompetencer, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere