”Når man står i et supermarked eller en vinhandel med et hav af vine, kan det være svært at overskue, hvad man skal købe. Idéen med Vivino er at give den almindelige vindrikker en hurtig rating,” siger Heini Zachariassen, der lancerede en betaversion af applikationen for et års tid siden. Idéen viste sig hurtigt at være levedygtig, og flere investorer kunne se mulighederne. Med ekstra kapital i ryggen er Vivino nu udviklet i en mere avanceret version.

”Applikationen er bygget op omkring billedgenkendelse, så man tager simpelthen et billede af vinen og får i løbet af få sekunder en beskrivelse sammen med en vurdering, som er baseret på tips fra brugerne. Vi har en database med 500.000 vine, som udbygges hver dag, så der er en god chance for at Vivino kender vinen,” siger Heini Zachariassen og nævner, at applikationen også kan give overblik over hvilke vine, din vinhandler har.

”Der ligger et kæmpe arbejde …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.