Forretningen hedder Italiensk Sprogcoaching, og kunderne tæller alt fra operahuse til almindelige opera-interesserede. Laura Valesin har skabt sig et unikt job, hvor hun kombinerer sine to passioner musik og sprog.

”Sangere er formidlere af et sprogligt budskab, så sprog og musik går hånd i hånd. Sangeren kan ikke negligere sproget, uden at det får konsekvenser for den overordnede performance. Derfor er sprogcoaching så vigtigt,” siger Laura Valesin, der er halvt italiensk og halvt dansk. Hun har en klassisk-musikalsk baggrund og en cand.ling.merc. i italiensk fra CBS med specialisering i udtale og
artikulation.

”Sproget er udfordret af at skulle passe til musik. Der bliver hevet og strukket i ordene, mange til ukendelighed. Som coach skal jeg kende de sangtekniske udfordringer, så sangeren ved, hvad det ”næstbedste” er, hvis noget skulle vise sig at være umuligt at synge på en bestemt tone. Alt det her forventes det, at sangerne kan, når de møder op til …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.