Vi har lagt vinteren bag os – foråret er på vej. Og ligesom foråret giver nye kræfter til naturens økosystemer, er et godt dansk erhvervsklima også afhængigt af den fornyelse, som vores iværksættere skaber. Iværksættere giver nemlig dynamik og konkurrence i det etablerede erhvervsliv – både på områder, hvor Danmark allerede har særlige styrker og på områder, hvor der er nye potentialer.

Iværksættere skaber nye job og er dermed med til at øge beskæftigelsen. Så iværksættervirksomheder er vigtige – ikke mindst i krisetider, hvor mange etablerede virksomheder afskediger ansatte. Iværksættere er således en del af løsningen på vores vækstudfordring. Jeg er derfor som erhvervs- og vækstminister parat til at arbejde for at skabe gode rammer for iværksættervirksomheder.

Udviklingspakken skal give bedre finansieringsmuligheder
Mange virksomheder har i de seneste år haft svært ved at finde finansiering, og konsekvenserne af …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.