Når jeg møder mennesker, der producerer deres varer i Kina, bliver jeg ofte mødt af tre frustrationer: 1. Varerne kommer ikke hjem til tiden 2. Priserne stiger og stiger – nogle gange bare ´fordi´.. 3. Når varerne endelig kommer hjem, er de langt fra den kvalitet, der var aftalt Kan det egentlig lade sig gøre at producere varer i Kina, der kommer hjem til tiden, til aftalt pris – og i rette kvalitet? Ja. Bestemt. Men det kræver opfølgning, indsigt og tålmodighed. Jeg vil i denne artikel give dig tips til, hvordan du lykkes med din produktion hos din kinesiske leverandør. Tip #1: Kend dig selv. Hvad er det, du gerne vil have? I kampens hede kan produktudviklingen gå stærkt. Rigtig stærkt. Og nogle gange er der ikke langt fra designerens skrivebord til indkøberens ordrebog. Men det kan betale sig at være tålmodig og rykke leveringen. Altså hvis det overhovedet er muligt. Nuvel, i en iværksætterverden skal tingene nogle gange gå stærkt for at sikre, at produktet rammer markedet i tide. Men har du tid til at lade en mindre prøve-produktion køre igennem, vil alle ´børnesygdomme´ ikke være helt så frustrerende, som hvis de havde endt i tabt salg grundet en


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt