JosefineO.dk tilbyder ikke bare et slaraffenland for bogelskere, men også et helt særligt univers at navigere i. Webshoppens univers er bygget op omkring et hus, hvor man kan gå fra værelse til værelse på udkig efter forskellige genrer og emner. Eksempelvis kan man i biblioteket finde skønlitteratur og biografier, mens boudoiret byder på bøger om mode, sundhed og erotik. I herreværelset finder man bøger om biler, jagt, fiskeri, og i pulterkammeret kan man gå på opdagelse efter sære udgivelser og gamle ugeblade.

Ideen startede egentlig med, at et planlagt køb af et antikvariat gik i vasken.

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.