Det er torsdag morgen og jeg sidder og stirrer ud af vinduet fra metroen på vej til lufthavnen. Jeg er på vej til Tallinn med en gruppe fra iværksætternetværket Aditus, som jeg er medlem af. Gennem Nordic Mobility programmet og sammen med CONNECT Estonia skal vi de kommende dage mødes med potentielle kunder og samarbejdspartnere, samt få et indblik i mulighederne for iværksættere i Estland.
Forventningerne er ikke høje. Østeuropa frembringer tanker om outsourcing og billig arbejdskraft – noget som oftest er forbundet med stor risiko og få historier om succes. Men dette billede skulle ændre sig med to dage i Estlands smukke hovedstad, Tallinn.
Cirka halvanden time efter vi letter, lander vi i et land som først løsrev sig fra Sovjetunionen efter murens fald i 1991. Med lovgivning hentet fra diverse nordeuropæiske lande blev det Sovjetiske lovgrundlag udskiftet over en periode på 15 år, og Estland er i dag en demokratisk stat på lige fod med Skandinavien. Estland …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.