Hvis der er langt fra dine daglige udfordringer til nationaløkonomernes inderlige håb om eksport og en bedre dansk betalingsbalance – så er du ikke alene. Hele 72 pct. af alle danske iværksættere [definition?] har fra 1-3 ansatte. Alligevel vil jeg varmt anbefale, at du tænker stort fra start – for det kan give dig et mere solidt firma og en større tilfredsstillelse. Vækst-bremser Til denne kommentar har jeg researchet ved at tale med flere mindre virksomheder der tænker vækst, men som samtidig har deres betænkeligheder. Måske du kan genkende dig selv i en af deres vækst-bremser? – Min ydelse kan kun leveres af mig selv – ansættelser er ikke relevant. Vækst set som bedre timeløn er selvklart interessant. – Vi vil gerne vækst, og har et skalerbart produkt. Forhindringen er den risiko, der er forbundet med ansatte. De kan blive syge – eller man ansætter den forkerte. Der er en masse regler og administration man skal sætte sig ind i, som tager fokus fra produktet og kunderne. Vi har heller ikke tid og råd til oplæringen lige nu. – Jeg er startet som solo-selvstændig. De første år kunne jeg slet ikke se mig selv i rollen som ejer af en


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt