Hvis der er langt fra dine daglige udfordringer til nationaløkonomernes inderlige håb om eksport og en bedre dansk betalingsbalance – så er du ikke alene. Hele 72 pct. af alle danske iværksættere [definition?] har fra 1-3 ansatte.
Alligevel vil jeg varmt anbefale, at du tænker stort fra start – for det kan give dig et mere solidt firma og en større tilfredsstillelse.

Vækst-bremser

Til denne kommentar har jeg researchet ved at tale med flere mindre virksomheder der tænker vækst, men som samtidig har deres betænkeligheder. Måske du kan genkende dig selv i en af deres vækst-bremser?
– Min ydelse kan kun leveres af mig selv – ansættelser er ikke relevant. Vækst set som bedre timeløn er selvklart interessant.
– Vi vil gerne vækst, og har et skalerbart produkt. Forhindringen er den risiko, der er forbundet med ansatte. De kan blive syge – eller man ansætter den forkerte. Der er en masse regler og administration man skal sætte sig ind i, som …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få også digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere