Hvis der er langt fra dine daglige udfordringer til nationaløkonomernes inderlige håb om eksport og en bedre dansk betalingsbalance – så er du ikke alene. Hele 72 pct. af alle danske iværksættere [definition?] har fra 1-3 ansatte.
Alligevel vil jeg varmt anbefale, at du tænker stort fra start – for det kan give dig et mere solidt firma og en større tilfredsstillelse.

Vækst-bremser

Til denne kommentar har jeg researchet ved at tale med flere mindre virksomheder der tænker vækst, men som samtidig har deres betænkeligheder. Måske du kan genkende dig selv i en af deres vækst-bremser?
– Min ydelse kan kun leveres af mig selv – ansættelser er ikke relevant. Vækst set som bedre timeløn er selvklart interessant.
– Vi vil gerne vækst, og har et skalerbart produkt. Forhindringen er den risiko, der er forbundet med ansatte. De kan blive syge – eller man ansætter den forkerte. Der er en masse regler og administration man skal sætte sig ind i, som …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.