Jeg har nærmest præstationsangst. Her sidder de seje iværksættere, de rigtig seje, dem der ved alt om at programmere til web og mobil og det der er værre, alle tidens iværksætterbuzzwords hovedkontor – og jeg skal skrive om dem. På print. Jeg forestiller mig, at de tænker, det er meget sødt at nogen stadig gider udgive noget på papir, og hvad søren, det gør vel ingen skade. Men de lader sig ikke mærke med det. Faktisk virker de alle sammen rigtig flinke og nede på jorden.
Det er ikke tilfældigt, forstår jeg på en af husets stiftere, Tine Thygesen (hende har den opmærksomme læser mødt et par gange før, senest som direktør for ”23” og før da som direktør for Venture Cup – ak ja, nogle har bare bedre forbindelser end andre, men det er i øvrigt heller ikke tilfældigt, afslører denne supernetværkende kvinde i en bibemærkning. Det kan vi altid komme tilbage til en anden god gang). Hvorom alting er, så er husets beboere blandt andet valgt ud fra, at de …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.