Når man er ved at boble over af iværksætterideer, der kæmper for at komme ud og blive realiseret, kan det være en barsk oplevelse at kigge ned i mulvarpen og kun se mørke. Ingen funklende mønt til at kaste efter de gode ideer, og det er sørens, for havde man blot en halv million, 100.000, 50.000, ja bare 10.000 eller sølle 5.000 kr., så skulle man hurtigt få dem til at yngle – så skulle folk bare se løjer. Men man har dem ikke. Banken har dem heller ikke, siger de. Måske er man for stolt til at spørge mor og far, og vennerne, og i øvrigt tænker de stort set som investorer, måske mest rammende beskrevet af Lars Larsen i sidste nummer af IVÆRKSÆTTEREN: Før man har bevist sit værd, er der ingen der tror på en. Og det er jo pointen, når det er første gang man gerne vil starte op. Man har IKKE bevist sit værd for h…, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.