200 milliarder kroner skifter hænder hver eneste time døgnet rundt, 365 dage om året på Wall Street i New York, det absolutte centrum for den internationale finansverden. Midt i de frådende pengemasser svømmede i ti år en dansk i-banker-fisk, Per Wimmer, der tillige er eventyrer og millionær – selvfølgelig, kunne man sige, for ellers var det måske så som så med troværdigheden som forfatter af en bog om finansgaden. I dag hvor han har egen investeringsbank i London inviterer han i sin bog læseren med indenfor hos verdens største og mest lukkede finanshuse, og viser de mekanismer, der driver "de raske drenge" på Wall Street.

"Wall Street – En succesfuld dansk iværksætters insiderberetning fra finansverdenens dommedagsmaskine – inden helvede igen bryder løs", af Per Wimmer, Lindhardt & Ringhof, 2011, 248 sider, kr. 299,95