Har du succes som iværksætter, vil det ofte indebære ansatte og dermed at du skal udvikle dig selv som leder. Så er det godt at vide, hvor man kan spørge – det kunne f.eks. være i Jens Mobergs bog med titlen ”Personlig vækst – hjælp til din udvikling som leder”. Den er ikke skrevet til iværksættere med til mellemledere, men en stor del af dens gods er lige relevant for os selvkørende, der jo både kan have ansatte og folk over os i form af bestyrelse, måske med investorer eller medejere. Det handler om emner som livsmål, empati, selvtillid, mod, stamina, nærvær, integration, ambition og ydmyghed, store beslutninger, tilgivelse. Store emner, der ligger i grænselandet mellem det professionelle, det personlige og det private, og på den måde kan bogen læses af enhver, der er interesseret i personlig vækst. ”Personlig vækst – hjælp til din udvikling som leder”, af Jens Moberg, Lindhardt & Ringhof, 2011, 291 sider, kr. 475,-, www.lindhardtogringhof.dk  


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt