”Følg efter mig. Jesper vil gerne mødes på en restaurant i stedet,” siger Jespers Porsche-kørende tyske vicevært og så går turen ellers væk fra Pandoras kontor i Brøndby og ud ad små veje til en lille kro i nærheden.
Selv om han er mangemillionær og lever et liv fyldt med luksus, så er det meget sigende om hans person, at det ikke er en trendy café i indre København, at Jesper Nielsen har rykket mødet til. Scenen er sat til Restaurant Brøndbyskoven, der emmer mere af tysk bierstube og hverdagshygge end overklasseliv i storbyen.
Mundtøjet er knivskarpt, da han, efter at have overstået frokosten, bliver bedt om at definere sig selv som iværksætter.
”Jeg er den typiske mega-entreprenør, der ser muligheder i stedet for begrænsninger. Jeg plejer at sige, at det er en gave, man får fra himlen. I stedet for at sige, ’det kan nok ikke lade sige gøre’, så ser jeg ret hurtigt – uanset om det er et privat projekt eller af forretningsmæssige karakter, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få også digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere