”Følg efter mig. Jesper vil gerne mødes på en restaurant i stedet,” siger Jespers Porsche-kørende tyske vicevært og så går turen ellers væk fra Pandoras kontor i Brøndby og ud ad små veje til en lille kro i nærheden.
Selv om han er mangemillionær og lever et liv fyldt med luksus, så er det meget sigende om hans person, at det ikke er en trendy café i indre København, at Jesper Nielsen har rykket mødet til. Scenen er sat til Restaurant Brøndbyskoven, der emmer mere af tysk bierstube og hverdagshygge end overklasseliv i storbyen.
Mundtøjet er knivskarpt, da han, efter at have overstået frokosten, bliver bedt om at definere sig selv som iværksætter.
”Jeg er den typiske mega-entreprenør, der ser muligheder i stedet for begrænsninger. Jeg plejer at sige, at det er en gave, man får fra himlen. I stedet for at sige, ’det kan nok ikke lade sige gøre’, så ser jeg ret hurtigt – uanset om det er et privat projekt eller af forretningsmæssige karakter, …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.