Samfundsinvestor.dk er en formidlings-platform, hvor den offentlige sektor kan lægge projekter ind, og virksomheder kan finde projekter, som giver mening for dem. Derudover tilbyder Samfundsinvestor.dk rådgivning omkring indgåelse af offentlig-private partnerskaber, ligesom det offentlige kan få hjælp til fundraising. ”Der går meget værdi tabt i dag, fordi det offentlige og private ikke bruger hinanden optimalt. En af de største udfordringer er, at markedet er uoverskueligt. De fleste aftaler i dag indgås med nogen, der kender nogen, og det er svært at gennemskue, hvad man kan og hvad man må,” siger Rikke Sønder Larsen, der tidligere har arbejdet med kontraktforhandlinger og projektledelse. ”I det offentlige har man eksempelvis været nervøs for reklame og modydelser – skal virksomheden, der sponsorerer, så have fordel i et udbud på et andet tidspunkt? Jeg vil gerne gøre det mere gennemskueligt og enkelt at indgå partnerskaber,” siger Rikke Sønder Larsen. I regi af Samfundsinvestor.dk har hun lanceret ”Samfundsinvestormærket”, som virksomheder, der investerer i et projekt gennem portalen, kan anvende i deres markedsføring. ”Noget af det rigtig fine ved sponsorater til det offentlige er, at private virksomheder kan investere efter eget behov og samtidig investere i samfundets interesse,” siger Rikke Sønder Larsen og giver et par eksempler:


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt