I varesortimentet findes både fødevarer, hudpleje, babyudstyr, rengøringsmidler og boligtilbehør. Fælles for det hele er, at det er miljø- og CO2-venligt og ikke indeholder giftig kemi.
”Forbrugeren skal kunne købe ind til den daglige husholdning ud fra principper om sundhed, naturlighed og respekt for miljøet. Jeg vil gerne vise familierne i Danmark, at der er økologiske og miljøvenlige alternativer,” siger Charlotte Jans og understreger, at forretningens indretning ikke er hverken mystisk eller skummel af den grund.

”Man kan godt drive en trendy og moderne forretning og samtidig være grøn. Men det har stor betydning at møde folk i øjenhøjde, hvis man vil inspirere. Vi kan jo alle godt lide at tingene er nemme og bekvemmelige. Derfor kan man blandt andet også finde os på Facebook, Twitter og YouTube, og siden 2008 har PureGreen også været en netbutik,” siger Charlotte Jans og fortæller, at der tænkes miljøvenligt hele vejen rundt om PureGreen. …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.