Når man taler med Claus Stig, er man ikke i tvivl om, at han er en passioneret mand. Passionen består i gamle køretøjer, der ikke nødvendigvis er hverken komfortable, hurtige eller økonomiske. Til gengæld har de sjæl.
”Jeg er træt af at kigge på de moderne, smagløse plastikkasser, som kører rundt på vores veje. I gamle dage byggede man biler med finurlige opfindelser og dingenoter for at overgå konkurrenterne og uden at tænke på kedelige ting som aerodynamik og benzinøkonomi. De forunderlige klassiske køretøjer har sjæl og historie, og de bringer smilet frem hos folk. Så vi skal have flere af dem ud på landevejene,” siger Claus Stig og fortæller, hvordan formidlingssitet fungerer.
”Det er gratis for ejere at registrere biler på BookAClassic.com. Vi er jo alle indrettet sådan, at vi gerne vil vide hvad vi får, før vi betaler. Først når man får det første job og tjener penge, betaler man et årskontingent på 990 kr.,” siger Claus Stig, der selv …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.