En eksplosion i det visuelle. En demokratisering af produktionsmidlerne. Vi taler om paradigmeskift, eller for at holde os til det billedlige, om jordskælv, der kommer til at rykke rundt på måden, man laver websites på. Fra at være tekst og stillbilleder til i højere grad at være baseret på video. Et af epicentrene ligger på Esromgade i København, hvor startup’en der bare hedder ”23” har klemt de foreløbigt 11 medarbejdere ind i en garageåbning. Eller – klemt og klemt. Med det liv, man lever som iværksætter fandt man det passende at dedikere en op mod en tredjedel af garagen til chillout-faciliteter à la sofa, bar og pladespiller. Her sidder de så, på sæt og vis uanselige for det utrænede øje, i hvert fald i den fysiske verden, men rankheden i ryggen er ikke til at tage fejl af. De ved godt, at de laver noget… hvad skal man sige… ikke helt ueffen. Vel i princippet det, som alle iværksættere drømmer om: at lægge sig på det rette sted på det rette tidspunkt, og hvis der er nogen, der ser ud til at være på rette sted lige til tiden, så er det ”23”. Lige der, hvor firmaer begynder at fatte, at de faktisk ikke behøver et studie og fem journalister for at lave deres egen lille tv-station på nettet til at supplere eller måske endda erstatte firma-websitet. Men faktisk er det endnu bedre: rigtig mange fatter det, fordi 23 stiller værktøjet til rådighed, der gør paradigme-skiftet muligt, til en pris, hvor alle kan være med.   Sin egen YouTube ”23video er en introduktion af videosites,” fortæller Thomas Madsen-Mygdal, den ene af de to stiftere, og et ikke helt ukendt navn i det københavnske iværksættermiljø. Har vi da ikke set videosites, før 23 kom på banen? Selvfølgelig, erkender Madsen-Mygdal,


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind