Iværksættere er helte! Jeg mener ikke den slags med superkræfter og hemmelige identiteter, men hverdagens helte, fordi de skaber arbejdspladser, vækst og velstand i vores samfund. Det er nemlig ikke en selvfølge, at vi i Danmark kan opretholde vores levestandard og velfærd. Vores erhvervsliv skal hele tiden udvikle og forny sig, hvis vi skal kunne oppebære høje lønninger, skabe vækst og øge produktiviteten. Og iværksættere – særligt vækstiværksættere – spiller en afgørende for dynamikken i vores erhvervsliv.
Nye virksomheder skaber omkring en tredjedel af alle nye job i Danmark hvert år. Det svarer til i gennemsnit ca. 86.000 nye job om året. Og vækstiværksættere gør det særligt godt. De skaber næsten ti gange flere jobs i deres første fem leveår og har en væsentlig højere produktivitet end andre nye virksomheder.

Regeringens tiltag
Derfor har regeringen opstillet et ambitiøst mål – vi skal i 2020 være blandt de lande, der …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.