”Min far udviklede for flere år siden redskabet, som egentlig skulle hænge i loftet med en boksebold og bruges til reflekstræning af boksere. Men det lykkedes ikke rigtig at få produktet ud over rampen, og da han ville sælge opfindelsen, besluttede jeg at gå ind i firmaet. Siden har vi så taget redskabet ned fra loftet og vendt det om, og på den måde har vi skabt et helt nyt produkt,” siger Linea Detterberg, der ved siden af forretningen læser markedsføringsøkonomi på Niels Brock.
”Redskabet består af et håndtag med nogle skiver, hvori der sidder kuglelejer og magneter. Kuglelejerne gør at skivernes bevægelser er meget uforudsigelige. Øvelsen går ud på at centrere skiverne ved hjælp af magneterne, og det kræver både finmotorik, koordination, koncentration og styrke,” forklarer Linea Detterberg.
”Det er primært vægten og magneterne, der er afgørende for hvor svært det er, og vi har lavet produktet i tre sværhedsgrader. Det giver et hav af …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.