Netværk er et af tidens store begreber og verden rundt er der opstået en del interessante og stærke netværk rettet mod den kvindelige iværksætter. “Savor the Success” (“Nyd Succesen”) er en PR-forening og et social media-netværk for kvindelig iværksættere, der opererer online såvel som offline. Savor tilbyder sine medlemmer PR-værktøjer til en fornuftig pris, og har desuden en banebrydende social media-website, der muliggør internationale forbindelser medlemmerne imellem på en let og effektiv måde. Savor the Success blev oprettet I 2008 af den kvindelige iværksætter og tidligere koncertpianist Angela Jia Kim sammen med sin mand, Marc Stedman. Kim ville gerne til at se mere vækst i sin unge luksus økologisk spa og hudpleje-forretning, som hun havde startet året før, og som allerede havde god succes. Med sin store træning og disciplin som koncertpianist i bagagen kunne Kim på rekordtid gå fra at skabe opskrifter til cremer til at hive kontrakter med femstjernede luksus- og sparesorter i land – alt imens hun opførte en landsdækkende turné af 40 koncerter i USA. Kvinder mangler forudsætninger Successen, som Angela Jia Kim havde, blev bemærket – især blandt andre kvinder. Hun blev en eftertragtet foredragsholder, og blev passioneret omkring at hjælpe andre kvinder med at


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt