Er du nystartet og helt grøn når det gælder bogføring, kan du finde svar på en række grundlæggende spørgsmål i den nys udkomne lille bog, ”Bogføring”. Det er en fin lille bog at starte på, hvis man skal til at stifte eget firma og vil have en grundindføring i bogføringens centrale begreber. Den kommer også omkring valg af selskabsform og bogføringsprogram, men på disse to emner er den lidt for summarisk til at kunne udgøre et kvalificeret beslutningsgrundlag. Bogføring af Connie Stibolt Nielsen og Maria Seung Mogensen, Nyt Juridisk Forlag, 156 sider, kr. 198,-


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind