Folk fra hele verden var strømmet til en lille pub i London for at benytte sig af lejligheden til at opleve en af vort århundredes store iværksætternavne i virkeligheden. Nogle var kommet for at få en signeret bog, andre for at snakke vin med den social media-sommelier, og andre igen var kommet for at se et af internettets største personlige brands. Da aftenen var forbi, var alle deltagernes forventninger mere end tilfredsstillede. Gary Vaynerchuk er en menneskeglad, energibombe med masser af value og nærvær på trods af hans astronomiske berømmelse og bankkonto. Eventen varer fra kl. 18 til 21, og fra kl. 16 var Gary allerede godt i gang med hans utallige interviews. Han tog scenen iklædt sin ”keep it real” personlige stil af jeans og t-shirt. Og bagefter stod folk i over en time for at få signeret hans bog og få lidt tid sammen med en ”force of nature”. Oplevelsen var utrolig og da aftenen sluttede var der mange nye Vayniaks. Hans historie er et klassisk amerikansk eventyr om at nå sine drømme med en moderne opskrift, som Gary selv mener kan bruges af stor set alle. Vinsmager, forretningmand og social media-guru 33-årige Gary Vaynerchuk er et af


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt