Du har sikkert læst om dem: Peter Forchhammer, Ole Abildgaard, Mark Szigethy og Aldo Petersen. Fire iværksættere, der i 90’erne fik skabt nogle gevaldige formuer, og som siden blev venner med it-milliardæren Erik Damgaard. Birgitte Erhardtsen fortæller historien om de fems venskab, deres vilde luksusliv og ikke mindst deres forretninger. At dømme på omslaget en kulørt sag, men det vil være forkert at skue denne hund på hårene. Mens den sælges på sin mindst lødige del indeholder den også indblik i de fire førstnævntes forretningsmetoder, der i nogle tilfælde er blevet kaldt lidt for smarte, og det er spændende læsning for andre iværksættere med måske knap så kreative tilgange til det at lave forretning. Hvilket naturligvis ikke er en anbefaling af andet end – bogen. (jha)   Milliardærklubben af Birgitte Erhardsen, Gyldendal Business, kr. 299,95, www.gyldendalbusiness.dk


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt