”I Danmark har økologi og bæredygtighed på forbugerniveauet primært handlet om madvarer, dametøj og hudplejeprodukter. Men det kan man ikke klare sig med, hvis man er en øko-nørd som mig. Man har jo også brug for sengetøj, køkkenredskaber og kontorartikler,” siger Bryan Traum, der i sin butik mærker en stigende interesse for at leve grønt og ansvarligt.
”Der er en kæmpe diskussion omkring certificeringer, men de er kun vejledende i min optik, for ingen af mærkerne er perfekte. Jeg udvælger hvert enkelt produkt ud fra hvad det er lavet af, hvordan det er lavet, hvem der laver det, og hvordan det er at skille sig af med. Det giver meget arbejde, men det er nødvendigt i forhold til troværdigheden, og det er meget vigtigt, at folk kan stole på at vi gør det vi siger. Hele EcoEgos opbygning afspejler også vores tankegang, idet butikken er indrettet ved brug af genbrugte og miljøvenlige materialer. Vi maler med naturmaling, bruger energibesparende belysning og …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.