December har altid være en måned til reflektion og eftertænksomhed. I år vil reflektionen for mange tage en drejning i retning af klimafokuserede aktiviteter og udvikling af nye grønne muligheder for iværksættere. Hele verden snakker om den nye grønne økonomi og Danmark satser på at være en af de førende lande på området. Det er en kæmpe “call to action” for danske iværksættere, samt en stor mulighed for at være med til at gøre verden bedre og tjene penge på én og samme tid. Efterhånden er der kommet nogle succesfulde rollemodeller og en del bøger som fokuserer på emnet. Bøger som informerer, inspirerer eller motiverer til iværksætteri på en menneskelig, miljømæssig eller økonomisk bæredygtig måde. På engelsk siger man “food for thought” når man snakker om noget, som er tankevækkende. Udtrykket er meget apropos, når man tænker på bøger som kost for hjernen, der tilfører brændstoffet til vore handlinger i vores liv og forretninger. I en tid hvor man skriver eller modtager en god mængde ønskesedler ville det være oplagt at have et godt udvalg af bøger til at røre sjælen og udfordret hverdagens “business as usual”. Alle bøger på denne side falder inden for en af de mest fremherskende


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt