I forretningslivet kan det være afgørende, hvordan man bruger viden til sin fordel. Har man en færdighed inden for et bestemt område, bør man overveje at slå til mens modstrømmen er lav.  Er man ved  at være på et nyt stadium i sin virksomhed, hvor man er ved at lægge grundstenene for virksomhedens fremtid, kan det være nyttigt at overveje mulighederne samt de eventuelle tilbageslag, som kan komme, hvis man ignorerer de tendenser, der er i tiden. For eksempel har omverdenen voksende forventninger om  at iværksættere agerer med gennemsigtighed, autenticitet og ansvarlighed. Herunder beskriver jeg otte af de vigtigste trends, som iværksættere bør forholde sig til. Kvinde Kvindelige iværksættere i både US og UK er ved at overgå antallet af mandelige iværksættere i begge lande. Kvinderettede produkter og services florerer på begge markeder og trenden bredder sig. Selv om det endnu er langt fra den danske virkelighed, er trenden stadig relevant og viser vejen til både udvikling af nye produkter og en nye måde at drive sin forretning fremad. Forhåbentlig giver trenden et stort indspark til, at flere danske kvinder kommer i gang med at starte forretning. Netværk I en tid, hvor pengene har været få  og behovet for støtte


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt