Bredbåndsvirksomheden Fullrate er startet af fem erfarne erhvervsfolk, der trådte ud af deres stillinger i branchen. Som eksperter på hvert deres område vidste de nøjagtigt, hvad der skulle til for at lancere et koncept, der kunne levere mere bredbånd til en billigere penge, end de tilbud som de store konkurrenter var på markedet med.
Lars Ludvigsen har skrevet en bog om processen fra de fems første møde på den enes private veranda i Valby til forretningsplanen, finansiering og den minuti-øse udførelse af planen. Hvis man som iværksætter tror, at tingene altid tager fem gange så lang tid, som planlagt, så må man efter at have læst denne bog have svært ved at holde fast i sit dogme, for de fem Fullrate-iværksættere demonstrerer, at planer kan lægges så de holder, hvis man har den rette erfaring og indsigt.
Det er ikke den typiske iværksætter-historie, som den ofte fortælles, men snarere end fortælling om at angribe en forretningsmulighed professionelt. Det gør bogen til meget inspirerende læsning. Lars Ludvigsen er tillige en dygtig fortæller, som ikke lægger skjul på sine egne holdninger til iværksætteriets svære kunst, og undervejs elegant får stukket lidt til andre, måske mere højttravende, men i Ludvigsens optik mindre professionelle iværksættere.
En yderst læseværdig og lærerig bog fyldt med gode input til, hvordan man kan drive sin virksomhed og gøre det til en god arbejdsplads, også selv om man ikke har lagt ud efter samme rå opskrift som de fem succesfulde herrer bag Fullrate.

Fullrate-modellen  af Lars Ludvigsen, eget forlag, 2009, www.underskoven.dk, kr. 250,-