Udlejningskunst indkøbt billigt i Kina er grundlaget for firmaet LastTouch.dk
”Vores ambition er at blive kunstverdenens svar på H&M: Stort udvalg og fornuftig kvalitet til billige penge,” siger Mogens Møller. Sammen med vennen Sune Nørgaard åbnede han for halvandet år siden online galleriet LastTouch.dk.
”Vi syntes det var svært at finde flotte malerier til en fornuftig pris, hvis ikke man ønsker de masseproducerede billeder, som findes i diverse varehuse,” siger Mogens Møller.
”Da Sune så fik job i Kina, kunne han berette om et kæmpe udvalg af flot kunst. Vi besluttede hurtigt at købe 300 malerier, og så var forretningen i gang,” fortæller han.
På LastTouch.dk kan man ikke bare købe, men også leje malerier. Vil man købe, koster malerierne mellem 300 kr. og 7.000 kr., mens man kan leje for blot 25-75 kr. pr. måned.
”Udlejningen er blevet en stor succes. Vi har mange kunder, som først lejer et eller flere malerier for at afklare, om de skal …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.