Find selskab til spisningen

For mange rejsende er det essentielt udforske, hvad de lokale restauranter byder på af kulinariske oplevelser. Men oplevelserne risikerer at blegne lidt,
hvis man skal spise sit måltid alene.
Derfor har Sami Sassi, der er produkt-chef i biotekindustrien, startet konceptet
EatWithEquals.net, som er en gratis internet-service, der skal skabe kontakt mellem folk, som rejser alene.
   ”Jeg rejser meget i forbindelse med mit arbejde og har tit oplevet, hvor kedeligt det er at sidde i en fremmed by og spise alene. Ofte tager man den første og bedste restaurant og bestiller noget, man ikke helt ved hvad er, fordi man ikke kender sproget. Når man så kigger rundt, ser man, at der også er andre der sidder selv. Og så ville det da være meget federe at sidde sammen,” siger Sami Sassi og understreger, at konceptet ikke har noget med dating at gøre.
   ”Tanken er, at man kan nyde sin mad i selskab med interessante mennesker, som måske laver noget helt andet end en selv. Og når aftenen så er omme, siger man farvel og tak uden nogen forventning om, at man skal mødes igen,” forklarer Sami Sassi.
Indtil videre er projektet en hobby, som ikke kaster penge af sig. Men på sigt skulle det gerne udvikle sig til en forretning:
   ”Næste skridt er at finde nogle samarbejdspartnere. Det kan være hjemmesider for restaurantbooking, rejsebureauer eller andet, der har interesse for folk som rejser meget. Men projektet er er weekendprojekt, så jeg tager små skridt af gangen,” siger Sami Sassi. (ifs)
www.eatwithequals.net

 

Del indlægget