Jogging eller hjenegymnastik?

Der findes et hav af tilbud, hvis man ønsker en sundere livsstil – slankekogebøger og fitnesscentre er blot nogle få af dem. I bund og grund er recepten såre simpel, og vi kender den allesammen: Vi skal spise mindre og bevæge os mere. Alligevel er det kun ganske få, der opnår en varig livstilsændring.
    ”Problemet er, at vi ikke træner den vigtigste del af kroppen, nemlig hjernen. De fleste træningscentre har flere passive medlemmer end aktive. Og det er fordi vores hoveder ikke er med i det projekt, vi har sat os for,” siger Claus Levin, som derfor har lanceret et mentalt træningscenter i cyberspace. Konceptet går ud på, at man opretter sig som bruger og derefter abonnerer på videoer og lydfiler, som skal hjælpe med opnå konkrete resultater.
    ”Folk skal have de rigtige forudsætninger, når de starter deres livsstilsændring, og det starter simpelt hen med, at man skal tale ordentlig til sig selv. Det nytter ikke at slå sig selv oven i hovedet, når man falder i ved at spise noget forkert eller tage en cigaret. Målet er, at den indre dialog, som vi alle kender, til sidst er helt væk. For det betyder, at man har opnået en reel forandring,” forklarer Claus Levin, der har startet hjemmesiden sammen med makkeren Claus Vestergård.
    ”Det lyder simpelt, men man skal ikke tage fejl af, at det er en svær rejse at opnå en varig livstilsændring. Men vi håber at vores koncept kan hjælpe med at skabe vedholdenhed,” siger Claus Levin.
    Han er godt klar over, at mange vil se hjemmesiden, som endnu en forretning, der vil slå plat på folks ønske om et sundere liv. Men det ser han ikke som et problem.
    ”Vi har et produkt, der skiller vandene – enten er folk vilde med det, eller også hader de det. Før lanceringen var det vigtigt for os at finde ud af, om der er folk, som er vilde med det. Og det er der i høj grad. At der så også er folk som hader det, det viser blot at konceptet har kant,” siger Claus Levin.

Del indlægget