Unika-etuier til de bærbare” Jeg fik ideen for halvandet år siden, hvor jeg selv manglede et etui til min computer. Det måtte gerne være lidt smart, og jeg kunne ikke finde noget, der var min stil. Så legede jeg med tanken om, hvordan det skulle se ud, og i et par uger, hvor jeg ikke havde noget arbejde, gik jeg i gang med at lave dem.”
Det fortæller århusianske Anna-Sofie Rau Gram, ophavskvinden til firmaet Queen Covers, der producerer unika-etuier til bærbare computere, MP3-afspillere, kalender og mobiltelefoner. I lækre materialer som springbook, sælskind og filt, og etuierne får derudover grafisk silketryk og andre detaljer.
”Jeg er designeren bag, men får dem lavet hos en ekstern skrædder. Jeg kan ikke lige finde ud af, hvor meget jeg skal være med, og hvor meget jeg ikke skal. Jeg er også involveret i andre projekter, men jeg kan ikke helt slippe det, og der …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.