Tiderne hvor skoleelever henter deres lærdom fra gamle slidte skolebøger er langsomt ved at rinde ud. Faget historie er netop blevet indhentet af det lille iværksætterfirma Clio Online, der i samarbejde med museumsfolk landet over har lagt Danmarkshistorien på nettet i en form, så skoler kan bruge det som et værktøj i undervisningen. Det er der allerede næsten 100 skoler, som giver 2-6.000 kr. for årligt, fortæller en af bagmændene, historiker Janus Benn Sørensen.
”Det går under skolernes undervisningsmiddelbudget. De får en komplet Danmarkshistorie som alle kan bruge, både på skolen og hjemmefra. Og portalen koster ikke mere end et klassesæt historiebøger,” fortæller han om ideen.
”Jeg er meget ude at holde kurser for kommunerne. Der tager jeg fat i skolebibliotekarerne, for de har en videreformidlende rolle i fh.t. …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri. Få også digitale nyheder om innovation, opstart og vækst fra medlemsmagasinet Iværksætteren, samt invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag 

Læs mere