Talentudvikling og selvstændigt an­­svar. Det er den enkle recept på, hvordan du som iværksætter tiltrækker de rigtige medarbejdere til din virksomhed. Men det er lettere sagt end gjort. For erfaringen viser, at du sjældent har overvejet din human ressource funktion. Talentudvikling kræver fokus og tid, og særligt i virksomhedens unge år bruger iværksætteren sit fokus og sin tid på at udvikle sine ideer i stedet for sine medarbejdere.
”Som iværksætter er du en ildsjæl, der brænder for din idé og din virksomhed. Passion og begejstring er heldigvis to egenskaber, som er gode til at tiltrække nye ansatte til iværksættervirksomheden. Medarbejderne lader sig rive med at din begejstring og vilje. Men så tidligt som overhovedet muligt skal iværksætteren bruge tid på at overveje sin human ressource-funktion. Ellers vil …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.