“If you can dream it, you can do it”, lyder et berømt citat af Walt Disney. Motiverende; men hvordan gør man det? Én af grundene til, at en ny idé eller en ny virksomhed ikke realiseres kan være måden vi opfatter udvikling og forandring på. Nemlig som en lige linje fra ide til handling.

At der overhovedet er et rum mellem idé og handling tænker vi som oftest kun over, når vi mærker indre modstand eller støder på barrierer der gør, at ideen aldrig får lov at folde sig ud. Og selv da tænker vi ikke på det som noget vi sprang over; men vi dømmer ideen til at være en fiasko.

U-modellen, udviklet af Otto Scharmer og Peter Senge m.fl. arbejder bevidst med dette rum mellem idé og handling og ser “open mind, open heart og open will” (“åbent sind, åbent hjerte og åben vilje”, red.) som …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.