For 299,- får du Brian Brandts 113-sider lange e-bog ”Webshop Hvordan”. Bogen gennemgår i forskellig grad af detaljer hvordan man starter en webshop. Den kommer aldrig videre til, hvordan man driver en webshop, men tager dig i hånden, når du skal have oprettet et cvr-nummer, viser dig, hvordan du opretter en standard webshop-løsning etc.Lad endelig ikke de 113 sider afskrække dig, for bogen er rigt spækket med screendumps. De mange screendumps har tendens til at gøre bogen til en step-by-step-tutorial og er irrelevante, hvis man ikke lige har valgt den webshop-løsning, der beskrives i bogen. Med syv års erfaring med e-handel vil jeg mene, at flere af de ressourcer, der nævnes i bogen, er ligegyldige. Havde ”Webshop Hvordan” været en film ville jeg nok sige “vent til den kommer på dvd” eller brugt en kliche som “det bliver aldrig rigtigt farligt”. Er du interesseret, så hent den gratis light-version. Tiltaler sproget dig, så køb bogen. Ellers spar dine penge og køb e-pusher (anmeldt i Iværksætteren nr. 29). Bogen er for absolut begyndere udi e-købmandskab.


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind

   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt