Annoncehajen viser tænder

 Mht. sagen om annoncehajen Polterabend.com: Vi er nu ca. 16 iværksættere / små firmaer som er “ramt” af denne annoncehaj.
Jeg har nu modtaget et brev fra Polterabend.com’s advokat, Valdal Advokaterne. Det er en tro- og love-erklæring på, at jeg ikke skulle have modtaget den påståede mail om, at det nu skulle koste penge – fra tidligere at have været en gratis-annonce – som de vil have, at jeg skal skrive under på. Samtidig skriver jeg så også under på deres såkaldte forretningsbetingelser.
Jeg forstår ikke hvorfor, jeg skal afgive underskrift på dette, da jeg jo aldrig har sagt ja til nogen handel. Jeg forstår slet ikke, hvad Polterabend.com vil vinde, da det jo i øvrigt handler om latterligt små beløb. Men jeg vil meget gerne ud af denne sag, og det ville hurtigt bliver mere omkostningsfuldt at få en advokat til at gå ind i sagen, end hvis jeg havde betalt, hvad annoncehajen oprindeligt havde opkrævet. Jeg undrer mig over, at lovgivningen er så løs, at annoncehajer kan have så frit spil. Hvad kan man som iværksætter gøre for at komme ud af denne absurde sag?
Janus Vinther

I skal endelig ikke underskrive noget som helst. Men I kan da godt bekræfte, at I ikke har ønsket deres suspekte ydelser, og at I ikke ønsker yderligere henvendelser. I kan samtidig bede Dem rette fremtidige henvendelser til en advokat, der så vil sørge for at påklage deres tvivlsomme metoder til passende myndigheder.
 

Svar leveret af Ret&Råd –

www.retraad.dk

Del indlægget