Kender du fornemmelsen af at møde om morgenen og se et kaotisk skrivebord, hvor du ikke rigtig ved, hvor du skal starte og slutte? Du kommer frisk og frejdig på arbejde, og så ser du bunkerne. Lige efter åbner du din Indbakke i Outlook, og den er komplet uoverskuelig.    Dette scenario er dagligdags for mange selvstændige – og i øvrigt også ansatte. Scenariet opstår, fordi dagligdagen konstant byder på forskelligartede udfordringer, hvor opgaverne ikke ligner hinanden, og fordi der i modsætning til tidligere, nu er flere måder at få opgaver på. Tidligere var der den daglige postmodtagelse, telefonen og faxen, men nu modtager vi også henvendelser, som skal behandles, på mailen.     Det kræver, at man tænker lidt dybere over, hvordan man vil holde overblikket over sine papirer og opgaver, og her vil jeg gerne komme med nogle ideer: 1. Find det rigtige system til at få overblik – og find ud af, hvordan det bedst kan bruges af virksomheden og den enkelte Vi er alle forskellige, og nogle er rigtig gode til IT, mens andre ikke bryder sig om at bruge det for meget. Derfor er det vigtigt at man i virksomheden gør op med sig selv, hvor meget IT skal bruges. I dag kan man få skabt et fantastisk overblik ved at benytte Microsoft Outlook 2003, og dette overblik kan både være til gavn for den enkelte, for flere ansatte eller for en hel afdeling. Man kan se hinandens kalendre, man kan passe hinandens indbakker, man kan samle kundedata ét sted og man kan se hinandens opgaver og evt. deadlines, hvis kollegaen er fraværende. Hvis disse ting er vigtige for en virksomhed, vil brug af eksempelvis Outlook være oplagt. Hvis ikke disse elementer er vigtige, kan man individuelt gøre op, om man i stedet er til ”pen og


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind