Ét år med vækstpotentiale

Vækst- og Videnvirksomheder (VVI’ere) er motoren i udviklingen af innovation og nye arbejdspladser i Danmark. Alligevel skabes der for få af dem og for mange dør på vejen. Dansk Iværksætter Forening etablerede derfor sidste år Vækst- og Videniværksætter Netværket, der har til formål at styrke ambitionsniveauet, overlevelsesgraden, væksten og internationaliseringen af nystartede vækstvirksomheder.
    Ved at indgå i VVI-Netværket forpligtiger virksomhederne sig til ambitionerne og til ønsket om at blive rustet til at realisere målsætningerne.

Smertefrit gearskifte

VVI-Netværket fokuserer på at styrke VVI-virksomhederne gennem transitionerne, så gearskiftet bliver så smerte- og risikofrit som muligt. VVI-Netværket bidrager til, at VVI-virksomhederne får kritiske forretningskompetencer for vækst, at viden deles, at der gives adgang til den rigtige og kompetente rådgivning og helt overordnet, at der skabes forretning og vækst i VVI-virksomhederne.
Foruden de forretningsmæssige udfordringer i gearskiftet mellem vækstfaser, lider mange vækstvirksomheder under manglende erkendelse af deres behov for viden og adgang til den rette professionelle rådgivning. God rådgivning adresserer de nye ledelsesmæssige udfordringer, som unge vækstvirksomheder uafværgeligt møder i vækstfaserne.
    Virksomhederne indbydes hen over året til en række intensive workshops og konferencer, der adresserer udfordringer som for eksempel internationalisering, udvikling af forretningsmæssigt potentiale og kapitaludvidelse. Rådgiverne er hver især nogle af Danmarks bedste inden for sit felt og har samtidig stor forståelse og viden om denne gruppe af ambitiøse virksomheder.

Netværk forever

Udover at holde dampen oppe og ambitionerne i kog, får VVI-virksomhederne et naturligt boost. Den inspiration, de henter fra andre VVI’ere og det netværk, der bygges op i de to år, de er en del af VVI-Netværket, er en uvurderlig løftestang i både virksomhedens og vækstiværksætterens liv.
    Fremtidsudsigterne for VVI-Netværket ser gode ud. 2007 er året, hvor netværket regionaliseres og nye tiltag lanceres inden for VVI. Netværket er åbent for både potentielle vækstvirksomheder, dygtige rådgivere og interesserede sponsorer.
    I næste nummer af IVÆRKSÆTTEREN sætter DIF på denne side fokus på to af de virksomheder, der har været med fra start og vi ser på den udvikling, de har været igennem i VVI-netværket.

Læs mere og hent ansøgningsskema på www.vvinet.dk.

Del indlægget