Funny Fairways er et nyt brætspil for golfentusiaster, som kan dyste om svarene på 1.000 spørgsmål, heraf 800 om golf. Spillet er udviklet af Hans Christian Johansen sammen med det odenseanske firma GameInventors, og er klar til at blive solgt i butikskæder og golfbutikker landet over. Som en markedsføringsgimmick vil opfinderen sammen med Viborg Bryghus udgive en specialøl med navnet Funny Fairways Ale, som det er tanken man skal nyde mens man spiller spillet – selv om det vist ikke er god golfetikette.
www.funnyfairways.dk (website virker fra 1. …

Opret et gratis medlemskab for at læse videre ✅

Med et gratis medlemskab bliver du en del af Danmarks største iværksætterfællesskab og støtter aktivt op om dansk iværksætteri.

Du får Danmarks førende startup-medie, Iværksætteren, hvor du får eksklusiv indsigt i spændende danske startups og deres innovative forretninger, invitationer til spændende iværksætterevents og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet i dag

 

Når opretter dig som gratis medlem af Dansk Iværksætter Forening, giver du samtykke til:

  1. At vi opbevarer dine oplysninger på en sikker database.
  2. At vi må sende dig et ugentligt nyhedsbrev, som du altid kan afmelde igen.