Deltager man i en messe et sted i landet, er der god chance for løbe ind i iværksætteren David Tschernia. Han bruger nemlig messer som en af de primære måder at promovere hans magnetiske visitkort på. ”Det vil jeg anbefale til andre iværksættere. Det var blandt andet sådan, jeg fik Udenrigsministeriet som kunde,” fortæller han.    De magnetiske visitkort har godt tre år på bagen her i Danmark. Ideen fik David Tschernia på en udlandsrejse, hvor han så at virksomheder havde deres logoer på køleskabet. Foruden visitkortene laver han magnetiske streamere til biler. www.magnetreklamer.dk


Opret et gratis medlemsskab herunder for at få fuld adgang til alle vores artikler, den nyeste digitale udgave af vores medlemsmagasin Iværksætteren, og støt samtidigt op om dansk iværksætteri.

Er du allerede gratis medlem, så login nedenfor.

Logge Ind